Chciałabym stworzyć wątek na wymienianie się informacjami na temat innych miejsc w Internecie gdzie bywają dziewczyny takie jak my.blankamtf pisze: 30 paź 2025, 20:23 A mogłabyś mi napisać na priv gdzie można ją spotkać? Ogólnie to szukam innych fajnych miejsc gdzie takie jak my są aktywne. Pozdrawiam!
Ja osobiście spotkałam całkiem fajną społeczność na Reddicie, jest kilka subredditów z "crossdressing" lub "crossdresser" w nazwie, głównie międzynarodowych, ale też co najmniej jeden polski. Głównie nastawione są na zdjęcia, w komentarzach bywa trochę "płytko", niektóre suby są też... dość mocno NSFW, stety niestety ale część tamtejszej społeczności ciśnie w tamtym kierunku - ale te największe są trochę grzeczniejsze i można poznać fajne dziewczyny z którymi dobrze się pisze na priv
Wiem też że całkiem spora społeczność jest na Instagramie. Tagi międzynarodowej społeczności łatwo odkryć, polskie dziewczyny widziałam głównie pod tagami #polishcrossdresser oraz, co nieco zaskakujące, #niebinarni. Ale Instagrama tylko lurkuję czasem, więc trudno mi powiedzieć jaki tam panuje klimat. Spodziewałabym się też konieczności radzenia sobie z nieprzyjemnymi sytuacjami na priv.
Wiem też że są serwery Discorda polskich społeczności CD/trans, ale nigdy nie zdecydowałam się przyjąć zaproszenia więc też nie mogę powiedzieć nic więcej. Podobno administracja tego forum coś wie (działa?)