ZASADY OGÓLNE

Witajcie :)

1
Cześć Wszystkim :)

Powiedzmy, że jestem Kinga, początkująca CD ;)
Piszę z okolic Las Węglas na Dolnym Śląsku... Kto zgadnie o jakim mieście mówię? Podobno we Wrocławiu jest dziura w drodze, prowadząca do tego miejsca ;)
Wypada tu napisać coś o sobie, więc spróbuję...
Na codzień żyję jako heteroseksualny, 100% facet. Mam męskie zachowania, męskie zainteresowania, męskie role - odnajduję się w tym i generalnie jest wszystko ok.
Ale mam też męski wygląd, męskie ciało... I tu się zaczynają schody - odkąd pamiętam, mam jakąś fiksację na punkcie kobiecego wyglądu.
Jakby to ująć... Chłopaczyca uwięziona w męskim ciele-sama tego nie rozumiem ;)
Tak więc od dziecka marzy mi się kobiece ciało i uwielbiam damską garderobę, a także mogę naprawić Ci motocykl, skonstruować urządzenie elektroniczne, położyć nową instalację elektryczną i potrafię jeździć wszystkim, co ma koła i silnik... Bardzo kobieco, prawda? ;) Faktem wartym odnotowania jet też to, że przychodzi mi to falami.
Co mnie tu sprowadza? Po zmianie statusu na "wolna" postanowiłam poświęcić się samorealizacji i na fali miłych sukcesów w innych dziedzinach, postanowiłam także dać upust swoim ciągotom do CD... Żyję w dosyć nietolerancyjnym środowisku i dla dobra wszystkich muszę to pozostawić w tajemnicy. Jednak na liczniku niebawem wskoczy mi 35 lat i chyba już pora, żebym pierwszy raz w życiu z kimś o tym porozmawiała...

Także już nie przynudzam...
Miłego! :)

Re: Witajcie :)

2
Cześć, trafiłaś w dobre miejsce, tu takich dziewczyn jak ty jest więcej, co do wyglądu nie przejmuj się, jest wiele sposobów byś wyglądała barziej kobieco, najważniejsze byś sie czuła sobą. Tutaj mamy wiele spólnego. W Amsterdam na dzień Króla, zapytano mnie czy jestem kulturystą. Fajnie że donas dołączyłaś.

4
Cześć Kinga to że lubisz wszystkie typowe męskie hobby to normalne. Sama jeżdżę motocyklem od dziecka majsterkuje a ostatnio zaczęłam się bawić w off-road 😉 Normalne tez jest to że jeżeli tu jesteś to masz też dużą cząstkę kobiety. Powiem tak nie czekaj tylko spełniaj się we wszystkim co ci pasuje, nie patrz na innych bo szkoda życia. Bycie kobietą na pół etatu to kolejne pełne ekscytacji hobby - przynajmniej tak jest u mnie. Życzę Ci tego moja droga. Całuski Natalia 💋

5
Magda, Sylwia, Natalia - dziękuję za tak miłe powitanie!
Od razu czuję, że jestem we właściwym miejscu :)
Magda_80 pisze: Cześć, trafiłaś w dobre miejsce, tu takich dziewczyn jak ty jest więcej, co do wyglądu nie przejmuj się, jest wiele sposobów byś wyglądała barziej kobieco, najważniejsze byś sie czuła sobą. Tutaj mamy wiele spólnego. W Amsterdam na dzień Króla, zapytano mnie czy jestem kulturystą. Fajnie że donas dołączyłaś.
Nad wyglądem właśnie zaczynam pracować, może nie jestem najdrobniejsza, ale do kulturysty mi daleko... Schudłam sporo, więc myślę, że triki z ubiorem zrobią robotę.
Jak ze szmatkami mam już trochę doświadczenia, tak z makijażem wcale... I właśnie z tym zaczynam eksperymentować - niezły ubaw i nawet powoli coś tam wychodzi :D Narazie od policzków w górę, bo na codzień noszę zarost i dopiero w niedzielę mogę sobie pozwolić, by go zgolić... Nie mogę się doczekać, hahahah :D
Sylwia_C pisze: Witaj! Ja też pierwszy raz pisałam o sobie tak prawdziwie tu na tym forum. Znalazłam zrozumienie i osoby z podobnym vibe.
Super że dołączyłaś!
Tego właśnie potrzebuję. Muszę oswoić umysł z myślą, że nie jestem jedyna i że nie robię nic złego. Mam problem z tym, że frajdę przysłaniają mi lęki i stres...
Natalie pisze: Cześć Kinga to że lubisz wszystkie typowe męskie hobby to normalne. Sama jeżdżę motocyklem od dziecka majsterkuje a ostatnio zaczęłam się bawić w off-road 😉 Normalne tez jest to że jeżeli tu jesteś to masz też dużą cząstkę kobiety. Powiem tak nie czekaj tylko spełniaj się we wszystkim co ci pasuje, nie patrz na innych bo szkoda życia. Bycie kobietą na pół etatu to kolejne pełne ekscytacji hobby - przynajmniej tak jest u mnie. Życzę Ci tego moja droga. Całuski Natalia 💋
Dobrze to słyszeć - dziękuję! Tak właśnie zamierzam to traktować, jako kolejne fajne hobby. Weekend warrior, czy jakoś tak :D LWG - zaczynałam na Jawie 50 mając 12 lat ;)

MIŁEGO DZIEWCZYNY!!! ;*