Re: Dobre i wygodne buty w wysokich rozmiarach

3
Ja przyznam, że do pierwszych szpilek przymierzałam bardzo długo. Jakoś tak się złożyło, że wtedy otworzyłam się przed żoną i ona pomogła mi przebrnąć przez pierwszy zakup. Były to klasyczne czarne szpilki z Deichmanna. Kolejne i kolejne... też tam kupiłam tym razem sama. Jednak w pewnym momencie wszystko się urwało, bo rozmiar 42 po prostu zniknął z oferty i jest spotykany w mojej okolicy bardzo rzadko. Znalezienie alternatywy trochę zajęło. Dzisiaj przede wszystkim korzystam ze strony https://www.andypola.com/ i przyznam, że nie żałuję. Mam już całkiem ładną kolekcję. Szpilki dobre leżą na mojej nodze i jestem bardzo zadowolona.

Co do zakupów w sklepie stacjonarnym. Też mam miłe wspomnienia związane z obsługą sklepu. Panie były pomocne i przyznam, że przy kolejnych zakupach było już z górki i bez nerwów. To nie te czasy kiedy kupowałam ok. 20 lat wstecz pończochy w sklepie i usłyszałam wtedy wyrzucany przez starszą panią z ironią i jednocześnie rozkoszą tekst: "Ten rozmiar nie będzie na PANA pasował!" - oczywiście tak by wszystkie panie przebywające w sklepie na mnie zwróciły uwagę.