Cześć, dzień dobry.

1
Hejka, więc i ja się przywitam, nie pierwszy raz, bo już kiedyś miałam okazję się przywitać na crossdressing.pl ale to było 15 lat temu.
Nick miałam inny, aktywna byłam tak średnio, podejrzewam, że z tamtych lat już mało kto został, poza ludźmi, którzy ciągną to najstarsze chyba w Polsce forum o tej tematyce.

Cóż, co tak nagle zawitałam po 15 latach?
W gruncie rzeczy wtedy na początku jak tutaj z wami siedziałam to miałam 20 lat. Byłam pogubiona jak większość z nas przechodziłam "bunty" i próbowałam walczyć, z naturą, co nie zmienia faktu, że nie nawalczyłam za wiele, po prostu siedziałam cicho na dupie w domu, sama ze sobą i w swoim świecie. A ostatnimi czasy mi przyszło do głowy żeby może coś tam wyjść do ludzi. Także przylazłam i się postaram rozsiąść wygodnie między Wami...

Re: Cześć, dzień dobry.

6
Iwona pisze: 07 sty 2026, 15:53 Jak wspominki to może wiadomo co się dzieje z Myszą? Podglądałam stary Portal i kojarzę ja z ciętego języka.
Ostatnie wieści dotyczące Myszy to ja mam sprzed półtora roku. I nie są to wieści radosne, bo Mysza już za ostatnich spotkań z cyklu Plenerowe Trans Party i Wiosenne Plenerowe Trans Party, na których się jeszcze pojawiała, nie była okazem zdrowia. Z tego, co mi wiadomo, później podupadła na zdrowiu jeszcze bardziej (ale szczegółów też nie znam), straciła możliwość zarobkowania i była całkowicie zdana na pomoc innych. Nie mam jednak z nią żadnego kontaktu i nie wiem, co się teraz z nią dzieje.
Make make-up not war

7
Eweelina pisze: 07 sty 2026, 15:33 Ciebie jako jedną z niewielu pamiętam z tamtycch lat. I Kinga Taruc mi się gdzieś przewineła, ją też kojarzę.
Jest nas parę sztuk z dawnego forum. Jeszcze kilka koleżanek z dawnego forum, ale z jego późnych czasów.
Make make-up not war

8
Hee i popatrz, ile się tutaj ludzi między czasie przewinęło, a tych parę wytrwałych sztuk nadal tu jest... i ja się znalazłam.

No trochę z sentymentu zajrzałam, bo jakoś tak dawnego maila odkopałam, myślę a wezmę wbiję, zobaczę co tu się dzieje, poszperam co w ogóle w świecie słychać...