edyta pisze: 13 gru 2025, 14:21Lycralover pisze: 13 gru 2025, 12:49
Ja się nie przebieram, ja się ubieram. Po co się przebierać, jak można się po prostu ubrać?
Dobre ,w punkt
Pewnie większości z nas, tak czy inaczej zostanie przebieranie, to napewno każdorazowo będziemy pamiętały że się ubieramy
Re: Piątek wieczorem
12Jak ktoś funkcjonuje jako kobieta to jasne, że się ubiera. Ja ponieważ czuje się mężczyzną i funkcjonuję jako mężczyzna to się przebieram w kobiece ciuszki od czasu do czasu. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto się przebierać? Czy też otaczają mnie same "kobiety"?
13A ja to już nie wiem, ale raczej przebieram się i udaję faceta... Chyba całe życie starałam się udawać/uchodzić za faceta ale słabo mi to wychodzi....
14WitamLycralover pisze: 13 gru 2025, 21:27 Jak ktoś funkcjonuje jako kobieta to jasne, że się ubiera. Ja ponieważ czuje się mężczyzną i funkcjonuję jako mężczyzna to się przebieram w kobiece ciuszki od czasu do czasu. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto się przebierać? Czy też otaczają mnie same "kobiety"?
15Widzę, że jesteś bardzo kobieca i zazdroszczę urody.kiper pisze: 14 gru 2025, 7:48 A ja to już nie wiem, ale raczej przebieram się i udaję faceta... Chyba całe życie starałam się udawać/uchodzić za faceta ale słabo mi to wychodzi....
16Ale po co się przebierasz "w kobiece ciuszki", skoro czujesz się mężczyzną?Lycralover pisze: 13 gru 2025, 21:27 Jak ktoś funkcjonuje jako kobieta to jasne, że się ubiera. Ja ponieważ czuje się mężczyzną i funkcjonuję jako mężczyzna to się przebieram w kobiece ciuszki od czasu do czasu. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto się przebierać? Czy też otaczają mnie same "kobiety"?
18Te "kobiety" napisane w cudzysłowie to takie trochę transfobiczne jest. Jak by facet zakładający damskie fatałaszki był czymś ok, ale transpłciowa kobieta w jego mniemaniu to już nie jest OK, tylko jakaś udawana kobieta.
19Trochę bałagan się tu robi.
Kolegę Lycralovera prosimy o zrównoważenie swojej postawy i nie wjeżdżanie tu z wątkami transfobicznymi i patriarchalnymi. A Koleżankę Aśkę prosimy o powściągnięcie zapędów krytykanckich.
Kolegę Lycralovera prosimy o zrównoważenie swojej postawy i nie wjeżdżanie tu z wątkami transfobicznymi i patriarchalnymi. A Koleżankę Aśkę prosimy o powściągnięcie zapędów krytykanckich.
Make make-up not war
20Ja tylko dodam że kiedyś mi się wydawało że to coś "extra", bo to były krótkie chwile jakie mogłam sobie poświęcić - praca, dzieci, dom etc. Gdy zaczęłam mieć więcej czasu dla siebie poznałam siebie lepiej. Może właśnie jesteś na podobnym etapie...?