Re: Piątek wieczorem

11
edyta pisze: 13 gru 2025, 14:21
Lycralover pisze: 13 gru 2025, 12:49

Ja się nie przebieram, ja się ubieram. Po co się przebierać, jak można się po prostu ubrać?

Dobre ,w punkt :-)

Pewnie większości z nas, tak czy inaczej zostanie przebieranie, to napewno każdorazowo będziemy pamiętały że się ubieramy 👍

12
Jak ktoś funkcjonuje jako kobieta to jasne, że się ubiera. Ja ponieważ czuje się mężczyzną i funkcjonuję jako mężczyzna to się przebieram w kobiece ciuszki od czasu do czasu. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto się przebierać? Czy też otaczają mnie same "kobiety"?

14
Lycralover pisze: 13 gru 2025, 21:27 Jak ktoś funkcjonuje jako kobieta to jasne, że się ubiera. Ja ponieważ czuje się mężczyzną i funkcjonuję jako mężczyzna to się przebieram w kobiece ciuszki od czasu do czasu. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto się przebierać? Czy też otaczają mnie same "kobiety"?
Witam

16
Lycralover pisze: 13 gru 2025, 21:27 Jak ktoś funkcjonuje jako kobieta to jasne, że się ubiera. Ja ponieważ czuje się mężczyzną i funkcjonuję jako mężczyzna to się przebieram w kobiece ciuszki od czasu do czasu. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto się przebierać? Czy też otaczają mnie same "kobiety"?
Ale po co się przebierasz "w kobiece ciuszki", skoro czujesz się mężczyzną?

18
Te "kobiety" napisane w cudzysłowie to takie trochę transfobiczne jest. Jak by facet zakładający damskie fatałaszki był czymś ok, ale transpłciowa kobieta w jego mniemaniu to już nie jest OK, tylko jakaś udawana kobieta.

19
Trochę bałagan się tu robi.
Kolegę Lycralovera prosimy o zrównoważenie swojej postawy i nie wjeżdżanie tu z wątkami transfobicznymi i patriarchalnymi. A Koleżankę Aśkę prosimy o powściągnięcie zapędów krytykanckich.
Make make-up not war

20
Lycralover pisze: 15 gru 2025, 16:27 Żeby od czasu do czasu przeżyć coś extra
Ja tylko dodam że kiedyś mi się wydawało że to coś "extra", bo to były krótkie chwile jakie mogłam sobie poświęcić - praca, dzieci, dom etc. Gdy zaczęłam mieć więcej czasu dla siebie poznałam siebie lepiej. Może właśnie jesteś na podobnym etapie...?