Uwielbiam nosić damską bieliznę, a szczególnie zakładanie napierśnika – co ciekawe, miseczka, którą używam, również pochodzi od mojej byłej.
Dzień dobry
1Witajcie piękne !
Mam na imię Gosia – to imię zaczerpnęłam od mojej byłej dziewczyny. Przebieranie się to moja pasja, którą praktykuję od dłuższego czasu. Wszystko zaczęło się, gdy jako jeszcze młody chłopak ledwo po albo przed 18stką zaglądałem do szuflady z bielizną mojej ciotki. Z czasem zacząłem przymierzać jej majtki i biustonosze. Przyznam, że raz nawet zatrzymałem dla siebie jedną parę stringów – wiem, że to nie było w porządku, ale wtedy to było silniejsze ode mnie.
Uwielbiam nosić damską bieliznę, a szczególnie zakładanie napierśnika – co ciekawe, miseczka, którą używam, również pochodzi od mojej byłej.
To daje mi poczucie komfortu i pewności siebie. Jeśli chodzi o wychodzenie na zewnątrz w takim stroju, to wciąż czuję duży stres. Udało mi się jednak dwa razy zdobyć na odwagę i przejść się po okolicy