Dzień dobry

1
Witajcie piękne ! 😊 Mam na imię Gosia – to imię zaczerpnęłam od mojej byłej dziewczyny. Przebieranie się to moja pasja, którą praktykuję od dłuższego czasu. Wszystko zaczęło się, gdy jako jeszcze młody chłopak ledwo po albo przed 18stką zaglądałem do szuflady z bielizną mojej ciotki. Z czasem zacząłem przymierzać jej majtki i biustonosze. Przyznam, że raz nawet zatrzymałem dla siebie jedną parę stringów – wiem, że to nie było w porządku, ale wtedy to było silniejsze ode mnie.
Uwielbiam nosić damską bieliznę, a szczególnie zakładanie napierśnika – co ciekawe, miseczka, którą używam, również pochodzi od mojej byłej. 😊 To daje mi poczucie komfortu i pewności siebie. Jeśli chodzi o wychodzenie na zewnątrz w takim stroju, to wciąż czuję duży stres. Udało mi się jednak dwa razy zdobyć na odwagę i przejść się po okolicy

Re: Dzień dobry

3
Sylwia_C pisze: 26 paź 2025, 22:07 Witaj Gosiu! Z jakiej czesci Polski przybywasz?
Ale ja bardzo proszę, byśmy nie witali nowych użytkowników pytaniami: powiedz coś o sobie, skąd jesteś, jak wyglądasz, etc., etc. Podawanie wszelkich danych na swój temat jest absolutnie dobrowolne. Niech nowi użytkownicy nie czują się zobowiązani do czegoś. Jeżeli ktoś nie pisze, skąd jest, to najwyraźniej nie chce tego napisać. A gdy będzie chciał, to sam napisze.

Pomijam już to, że Gosia ma akurat napisane w profilu, skąd pochodzi.
Make make-up not war

4
Cześć Gosiu :)
Zwędziłaś ciotce stringi? Cóż za zuchwałość, hahahah :D
Jesteś we właściwym miejscu. Jak widać, wchodzenie tutaj poprawia mi nastrój i myślę, że Tobie też będzie ;)
Podziwiam to imię po byłej dziewczynie... Ja gdy słyszę imię mojej ex dostaję uczulenia ;)
Baw się dobrze! :)

7
Kinga90 pisze: 01 lis 2025, 13:45 Cześć Gosiu :)
Zwędziłaś ciotce stringi? Cóż za zuchwałość, hahahah :D
Jesteś we właściwym miejscu. Jak widać, wchodzenie tutaj poprawia mi nastrój i myślę, że Tobie też będzie ;)
Podziwiam to imię po byłej dziewczynie... Ja gdy słyszę imię mojej ex dostaję uczulenia ;)
Baw się dobrze! :)
No cóż mogę powiedzieć mam je wlasnie założone na siebie 😀