Re: Hetero bi czy gay?
31Jak to jest z używaniem penisa przez transkobiety na HRT? Z tego co kojarzę to estrogen dość mocno ogranicza... nazwijmy to: funkcjonalność tego organu 
Są różne transkobiety na różnym HRT. Kiedyś dawni lekarze dawali wszystkim jeden zestaw leków, więc czy ktoś chciał, czy nie chciał, to efekt był taki sam. Na ogół dawano wszystkim translaskom bloker testosteronu pod postacią cyproteronu - słynny Androcur, który ucinał wszelkie libido i jego skutki. Ucinał zresztą nie tylko to, ale wszystko i chyba tylko Opatrzności (czymkolwiek jest) należy dziękować, że nie ucinał całkiem życia, chociaż podobno się zdarzało. Moje (i nie tylko moje) doświadczenia z Androcurem są bardzo złe - brałam go na tyle krótko, żeby nie wyrządził mi większych szkód, ale na tyle długo, żeby się przekonać, że to trucizna, której zażywać nie chcę, bo mi wszystko psuje: i fizycznie, i psychicznie. Znam przypadki lasek, które chwaliły ten specyfik, ale to były głównie radykalne true trans, więc mam powody przypuszczać, że chwaliły ze względów ideologicznych. Po kilku miesiącach "terapii" Androcurem w zasadzie można zapomnieć o czymś takim jak pociąg seksualny, wzwód, ejakulacja etc. I to niekoniecznie tymczasowo - u jednych wraca po odstawieniu, u innych nie. W każdym razie to nie dla mnie.Ania K pisze: 02 paź 2025, 15:30 Jak to jest z używaniem penisa przez transkobiety na HRT? Z tego co kojarzę to estrogen dość mocno ogranicza... nazwijmy to: funkcjonalność tego organu![]()
Mam podobne wnioski. Nawiązywanie więzi emocjonalnych z mężczyznami to orka na ugorze. Z mężczyzny użyteczny jest tylko penis (z najbliższymi przyległościami). Reszty mogłoby nie byćLexi pisze: 23 paź 2025, 23:19 A co do samego tematu głównego; podobają mi się i kobiety i mężczyźni, ale chyba bardziej ciągnie mnie do penisów. I tu jest problem, bo potrzebuję też emocjonalnej więzi, a z tym jest naprawdę ciężko u mężczyzn. Dlatego też powoli dochodzę do wniosku, że inne transkobiety są/będą moim złotym środkiem? Czas pokaże
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość