ZASADY OGÓLNE

Witajcie, z tej strony Saskia z Warszawy

1
Witajcie Dziewczyny :) nareszcie się odważyłam aby dołączyć do forum które znam od paru lat ( te stare forum) ale zawsze brakowało mi odwagi aby być z Wami. Niektóre z Was znam z realnego świata tzn. z waszych publicznych działań i jestem Wam bardzo wdzięczna za waszą odwagę, działalność, poświęcenie . Kim Jestem ? Dobre pytanie-odpowiedz trudna i skomplikowana. Czy CD czy Trans , hmm ? od dłuższego czasu wewnętrzne parcie idzie w kierunku wyzwolenia Tej która z wielu względów musiała się ukrywać przez kilkanaście lat z różnymi doświadczeniami po drodze. Ostatnio jednak "Ona" chce żyć bardzo zewnętrznie. Powoli zaczynam ponownie wszystko odbudowywać , zmieniać , lekko sugerując Bliskim tym co wiem że mogę bezpiecznie powiedzieć chociaż część o Saski ( jeszcze nie wybrałam pospolitego imienia bo typów mam za dużo) . Tyle na początek bo i tak już jestem z lekka poddenerwowana kolejnym odważnym krokiem dołączając do Was. Pozdrawiam Was i całuski.
Saskia Dragoness